Navijači Nantesa izašli na ulice i pružili podršku Emilianu Sali

Još uvijek se nadaju da je sve OK

Navijači Nantesa izašli na ulice i pružili podršku Emilianu Sali

Dojučerašnji napadač Nantesa Emiliano Sala nestao je skupa sa avionom i pilotom dok je letio u Cardiff gdje je trebao proći ljekarske pregelde i potpisati ugovor za tamošnjeg premierligaša.

Za Salom i pilotom tragaju helikopteri, avioni, brodovi, ali u ovom trenutku je vrlo teško očekivati da je sve u redu, odnosno smatra se da je on vjerovatno poginuo.

Ipak, navijači Nantesa ne gube nadu te su u velikom broju izašli na ulice kako bi pružili podršku svom bivšem napadaču, a internetom već kruže zaista vrlo emotivni videozapisi.

Podsjetimo, Sala je osigurao transfer u Premier ligu nakon što je postigao čak 13 golova ove sezone u Ligue 1.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi