Halilhodžić: Nemojmo se zavaravati, očekujemo najgore...
Trener Nantesa Vahid Halilhodžić je svjestan da su male šanse da je Emiliano Sala živ nakon što se srušio avion u kojem se sinoć nalazio

Trener Nantesa o nestanku Sale

Halilhodžić: Nemojmo se zavaravati, očekujemo najgore...

Edmir Škorić

Nogometaš Emiliano Sala, koji je potpisao ugovor s Cardiffom, nestao je sinoć.

Sala je iz Nantesa došao u Cardiff da potpiše ugovor, potom se vratio u Nantes kako bi se pozdravio sa trenerom Vahidom Halilhodžićem i bivšim saigračima, ali aviom u kojem se nalazio nije stigao u Cardiff.

Avion se srušio na pola puta od Nantesa do Cardiffa i trenutno traje velika potraga u Engleskom kanalu gdje se pretpostavlja da se srušio avion. Šef ove potrage John Fitzgerald je izjavio da sumnja da su Sala i dva člana posade preživjeli.

Pesimističan je i trener Nantesa Vahid Halilhodžić, svjestan da su šanse da Sala bude živ zaista male.

"Već je delikatno. Ovo je veoma teško. Mi čekamo, ali nemojmo se zavaravati, očekujemo ono najgore...", poručio je Vaha.

Salin otac Horacio također je zabrinut, nema nikakvih informacija od sinoć kada je avion krenuo prema Cardiffu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Posljednji put smo se čuli u nedjelju. Nikakvih informacija nemam, u Rosariju sam, očajan sam. Nadam se da je sve dobro", kazao je Horacio, prenose inostrani mediji.

Sala je, podsjetimo, kao igrač Nantesa briljirao u protekloj polusezoni. Bio je želja "pola" Premiershipa, ali na kraju se odlučio za Cardiff koji je za njega izdvojio rekordnih 17 miliona eura.

Top Komentari

Adnanos
Hoće li Nantes dobit pare od Cardiffa? Znam da možda nije u redu to pitat sada ali hoće li?
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi