Navijači Napolija poželjeli Higuainu da slomi obje noge

Mrze ga zbog izdaje

Navijači Napolija poželjeli Higuainu da slomi obje noge

Već je jasno da će Gonzalo Higuain ovog ljeta postati fudbaler Juventusa i samo je pitanje dana i sata kada će se to ozvaničiti.

Navijači Napolija su bijesni na Higuaina, koji je do jučer bio njihov najveći ljubimac. Prelazak u redove ljutog rivala mu neće nikada oprostiti, a bit će zanimljivo vidjeti kako će ga dočekati kada Stara dama bude gostovala u Napulju.

Dokle ide njihova mržnja prema Higuainu dovoljan je dokaz i najnovija pjesma koju su osmislili.

Najvatrenije pristalice Napolija su poželjele Higuainu da "slomi obje noge", a taj 'zadatak' su postavili pred novog defanzivca svog kluba Lorenza Tonellija, kojem su pjesmom poručili da potpuno udesi omraženog Argentinca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Usput, Gonzalo Higuain je propustio današnji trening Napolija...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi