Navijači nisu mogli ući na stadion, ali igrače je očarao prizor s tribina

Češka

Navijači nisu mogli ući na stadion, ali igrače je očarao prizor s tribina

E. Škorić

Baš kao i svugdje u Evropi, tako i u Češkoj na tribinama nema navijača dok se nogomet vratio nakon više od dva mjeseca pauze izazvane pandemijom koronavirusa.

Slavia Prag je zahvaljujući svojim navijačima ipak dobila poseban dojam za vrijeme jučerašnje domaće utakmice u prvenstvu Češke.

Naime, navijači su iznenadili igrače s dvije koreografije na dvije tribine, zbog čega su i bili posebno motivisani pa su slavili s 5:0 protiv Jabloneca.

Slavia je sa 64 boda ubjedljivo lider u Češkoj i na pragu je nove titule koju će, nada se, proslaviti zajedno sa svojim navijačima.

Potražite više informacija na temu 1. Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi