Navijači nisu oduševljeni novim dresom Arsenala

Kao oprema za trening?

Navijači nisu oduševljeni novim dresom Arsenala

Teme:

Iako još nismo na kraju aktuelne sezone, prvi dresovi Arsenala za novu sezonu već su izrađeni.

Za novi dizajn dresa, očekivano, pobrinuo se Adidas koji je tehnički sponzor Arsenala od 2019. godine, a internetom već kruži varijanta koju će igrači nositi na domaćim utakmicama.

Ono što ga razlikuje od sadašnjeg je tamnija crvena boja, kao i istaknute šare preko cijelog dresa osim na rukavima. Jedna od razlika je i to što je slogan glavnog sponzora Emiratesa promijenjen u "Emirates - Fly Better".

Arsenal je klub koji kao i većina najbogatijih značaj dio prihoda ostvaruje od prodaje dresova i u skladu s tim trudi se da budu što atraktivniji, međutim ova garnitura nije baš naišla na najbolje reakcije među navijačima, koji smatraju da više podsjeća na opremu za trening.

"Bolje je da se vratimo Pumi", jedan je od komentara.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kako se vama sviđa?

[twitter]https://twitter.com/ArsenalAtHeartt/status/1262351659415605250[/twitter]

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi