Navijači ogorčeni na Seada Kolašinca i žele da ode iz Arsenala

Nakon greške protiv Tottenhama

Navijači ogorčeni na Seada Kolašinca i žele da ode iz Arsenala

M. Šljivak

Sead Kolašinac napravio je veliku grešku u današnjoj utakmici Arsenala protiv velikog rivala Tottenhama u porazu od 2:1.

Njegov poklon je iskoristio Heung Min Son i zabio je gol za izjednačenje rezultata na 1:1, a o svemu je menadžer Mikel Arteta rekao:

"Poklonjeni gol u ovako velikoj i važnoj utakmici nas je uzdrmao. U drugom poluvremenu smo popravili neke stvari, ali smo opet primili gol. Nekada je momentum igrača izuzetno dobar kada ne primite gol u tri ili četiri utakmice", rekao je Arteta i dodao je:

"Mentalno je ovo jako teško podnijeti jer utiče na raspoloženje svih.Žao mi je navijača jer znam koliko im znači ova utakmica. Ako smanjimo broj grešaka i budemo igrali kao danas, mnoge utakmice ćemo dobiti".

Međutim, s druge strane navijači Topnika su bijesni na Kolašinca. Društvene mreže su ispunjene komentarima i svi krive bh. fudbalera, te Davida Luiza za poraz.

[twitter]https://twitter.com/Bonifaceacaca/status/1282392351940509697[/twitter]

[twitter]https://twitter.com/AFCEdd1/status/1282373881227968512[/twitter]

Potražite više informacija na temu Premier league:

Veliki broj komentara govori kako Kolašinca i Luiza navijači ne žele više vidjeti u klubu. Ogorčenost je zaista velika i teško će mu ovo oprostiti.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BobPaisley
...sta ga briga,strucnjaci koji komentarisu na ovom portalu tvrde da on ima kvalitet da igra u klubovima vecim od Arsenala,znaci nema sikiracije,Real,Juventus,Liverpool,Bayern cekaju u redu da ga potpisu :D
1 6
tbra
Ma ovdje je vise ovaj retard luiz kriv
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi