Navijači, prijatelji i uposlenici Željezničara se oprostili od predsjednika Admira Džubura
Foto: Damir Hajdarbašić, www.fkz.ba

Danas sahranjen

Navijači, prijatelji i uposlenici Željezničara se oprostili od predsjednika Admira Džubura

E. Čaušević

Predsjednik FK Željezničar, Admir Džubur, preminuo je prije nekoliko dana u 57. godini života.

Fudbalska javnost u našoj zemlji bila je u šoku nakon vijesti da je Džubur preminuo od posljedica koronavirusa.

Predsjednik kluba s Grbavice danas je sahranjen na Gradskom groblju Vlakovo uz prisustvo prijatelja, navijača, igrača, članova stručnog štaba, uposlenika kluba i predstavnika mnogih sportskih kolektiva.

"FK Željezničar se još jednom zahvaljuje sportskim klubovima iz BiH i regiona, fudbalskim savezima, sponzorima i svim drugimprijateljima na izrazima saučešća i podrške. Posljednji pozdrav predsjedniku FK Željezničar, Admiru Džuburu. Do nekog ponovnog susreta među nebeskim visinama čuvat ćemo sjećanja na sve dane i godine provedene zajedno", saopštili su iz FK Željezničar.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije