Navijači protiv dolaska Partizana: "Dotični je zaboravio rat iz 1999. godine?"

Oglasili se iz Flamurtarija

Navijači protiv dolaska Partizana: "Dotični je zaboravio rat iz 1999. godine?"

Edmir Škorić

Navijači albanskog Flamurtarija, koji nose ime Plisat, objavili su da neće dozvoliti dolazak Partizana u prijestolnicu Kosova.

"Beogradski Partizan nikada neće doći u Prištinu", poruka je to pristalica albanskog tima.

Kurir je objavio kako je direktor Flamurtarija pozvao Partizan na turnir u Prištinu, a ubrzo je uslijedio odgovor s Kosova i to od strane navijača Flamurtarija, koji su strogo protiv dolaska klubova iz Srbije.

"Sportski direktor KF Flamurtari pozvao je danas srpski klub FK Partizan da učestvuje na turniru u čast Fadila Vokrrija, koji će se održati na stadionu Fadil Vokrri. Dotični je zaboravio rat iz '99. godine, zaboravio je dječake i djevojke žrtvovane za ovu zemlju, na veterane, invalide, nestale i sve ono što je nama učinila Srbija prije 20 godina. Umjesto da s nostalgijom ispunite Jugoslaviju, apeliramo na organizatore da pozovu albanske klubove iz Tirane, Skadra, Korče, Tetova, Skoplja, Dibre, Malezije itd. Osim što ćete u Prištini okupiti različite dijelove Albanije, promovirat ćete i albanske klubove i povećati broj gledatelja na stadionu, što je nedostajalo posljednjih godina", objavili su navijači Flamutartija.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Svima dajemo do znanja da dok smo živi nećemo dopustiti da se takvi turniri održavaju u Prištini! Nikada nećemo zaboraviti žrtvu onih koji su se žrtvovali za našu slobodu".

Top Komentari

Heller
Tetova, Skoplja, dijelove Albanije. Gori su od Srba.
1 5
19211921
plisat su navijaci pristine, a ne flamurtarija. i slika je navijaca pristine, iznad pise i na semaforu...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti