Navijači PSG-a bijesni na Neymara: Šta je Brazilac jučer radio u Barceloni?

Posjetio bivše saigrače, ali u nezgodnom trenutku

Navijači PSG-a bijesni na Neymara: Šta je Brazilac jučer radio u Barceloni?

Endin Čaušević

Proteklog vikenda fudbaler PSG-a na domaćem terenu savladali su Amiens sa 5:0, a meč na Parku Prinčeva propustio je najskuplji igrač u historiji Neymar.

Nakon reprezentativne pauze Neymar se vratio u Pariz, ali nije bio u konkurenciji za meč protiv Amiensa. U posljednje vrijeme dosta se špekuliše o tome da se Brazilac želi vratiti u Barcelonu i da je nesretan u dresu francuskog prvaka.

Međutim, Neymar je demantovao navode da se želi vratiti u Barcu i poručio je da su to izmišljotine španskih medija. No, brazilski fudbaler jučer je dodatno podgrijao atmosferu u javnosti nakon što je otputovao za Barcelonu gdje se družio s bivšim saigračima.

Neymar je odlučio prošetati ulicama katalonskog grada sa saigračem iz reprezentacijem Arhurom Melom, a ovaj dvojac je privukao veliku pažnju. No, ono što je naljutilo navijače PSG-a jeste činjenica da je javno odlučio otkriti da se nalazi u Barceloni što se mnogima nije svidjelo.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Fotografija Barça BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi