Navijači razapeli Muhameda Bešića: "Sramota, pakuj kofere..."

Bh. nogometaš u centru pažnje

Navijači razapeli Muhameda Bešića: "Sramota, pakuj kofere..."

Bh. reprezentativac Muhamed Bešić našao se na udaru navijača Middlesbrougha nakon sinoćnjeg poraza od Newport Countyja.

Bešić i društvo su od četveroligaša iznenađujuće poraženi s 2:0, čime su ujedno i eliminisani iz FA Cupa, a ono što je navijače uz poraz zaboljelo, jeste odnos nekolicine njihovih igrača prema njima.

Navodno su upravo Bešić, te Gestade i Clayton nakon utakmice prišli pred tribinu na kojoj su bili smješteni navijači i provocirali ih tako što su im se - smijali. Incident su putem društvene mreže Twitter prokomentarisali i navijači, koji insistiraju na tome da se naš nogometaš zajedno s dvojicom saigrača sankcioniše i protjera iz kluba. 

"Svi igrači su podbacili, ali ono što su učinili Bešić, Gestade i Clayton je za svaku osudu, vrijeme je da spakuju kofere", "Gestade je poručio navijačima da od*ebu, a Bešić im se smijao", "Ugledao sam Bešića gestikulira, na prvi pogled sam mislio da plače, ali ustvari je glumio", "Ako je ovo istina, svu trojicu treba otjerati iz kluba", samo su neki od komentara razočaranih navijača.

I dok je Championshipu igra gotovo svaku utakmicu, Bešić je susret protiv Newport Countyja odgledao s klupe za rezervne igrače.

Top Komentari

Samkodk
Samo da kazem idioti oni nepismeni da Besic nije ulazio u igru i stvarno ste dno dna..
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi