Navijači Reala nisu sigurni trebaju li se smijati ili plakati poslije izjave agenta Garetha Balea

Nevjerovatno, ali istinito

Navijači Reala nisu sigurni trebaju li se smijati ili plakati poslije izjave agenta Garetha Balea

Gareth Bale će i ovog ljeta biti tema broj 1 kada su u pitanju odlasci iz Real Madrida. 

Činilo se pred kraj La Lige kako je Velšanin potpuno otpisan od strane trenera Zinedina Zidana pa se čak počeo i sam sprdati s klubom dok je sjedio na tribinama za vrijeme utakmica.

Ipak, ako je vjerovati njegovom agentu Jonathanu Barnettu, on ni ovog ljeta neće napustiti Real.

To je nešto što je Barnett ponavljao godinama unazad i svaki put bi se ispostavilo da je u pravu. Ovog puta to zaista djeluje nevjerovatno, a vidjet ćemo je li moguće.

"Gareth je u redu. Ima još dvije godine ugovora s Realom. On voli život u Madridu. Neće otići nigdje", kazao je Barnett.

Navijači Reala nisu sigurni da li se poslije ove izjave trebaju smijati ili plakati.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Bale je u sezoni odigrao svega 20 utakmica u svim takmičenjima i postigao tri gola uz dvije asistencije. To mu je vjerovatno najgora statistika u karijeri.

Inače, za posljednji meč u La Ligi protiv Leganesa uopšte nije bio ni u protokolu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sport1
Covjek milione prima, cak i u finalu lp kad je zabijao nisu ga bendali. E sad im covjek vraca, Karma ti je cudo:-)
5 1
Nele.
Pa covjek ce iz Reala moc samo u penziju jer sljedece sezone ce uc u igru samo kad Real vodi 4 razlike i to zadnjih 11 minuta. A i ko ce za njega dat neke pare? Realno.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi