Navijači Reala poručili Perezu kojeg napadača žele u klubu
FOTO: EPA

Da li će ispuniti njihove želje?

Navijači Reala poručili Perezu kojeg napadača žele u klubu

A. Beganović

Navijači Reala poručili su predsjedniku "kraljevskog kluba" Florentinu Perezu da žele povratak Alavara Morate na Santiago Bernabeu.

Madridski AS je u anketi pitao navijače Reala da li žele povratak Morate u klub, a čak 71.5 posto navijača "kraljevskog kluba" koji su učestvovali u anketi su glasali za, dok 28.5 posto njih smatra da se ovaj napadač ne treba vraćati na Santiago Bernabeu.

Podsjetimo, Morata je 2014. godine iz Reala prešao u Juventus za 20 miliona eura, ali uz klauzulu da ga Real može vratiti za 30 miliona eura.

U posljednjih nekoliko dana špekuliše se o njegovom povratku u Real, pa je upravo zbog toga As odlučio pitati navijače kakav je njihov stav po ovom pitanju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti