Navijači Redsa na sjajan način pružaju podršku Lovrenu
Foto: EPA

Hrvatski štoper prolazi kroz težak period

Navijači Redsa na sjajan način pružaju podršku Lovrenu

Štoper Liverpoola Dejan Lovren vjerovatno prolaži kroz najteži period u svojoj karijeri, nakon što se našao na meti mnogobrojih kritika, ali i prijetnji poslije užasne partije protiv Tottenhama.

Lovren je prije 10 dana skrivio dva gola u susretu sa Pijetlovima, pa ga je Klopp odlučio zamijeniti već nakon pola sata utakmice. Međutim tu su Lovrenovi problemi tek počeli.

Hrvatski defanzivac se nakon meča našao na meti kritika i uvreda navijača Liverpoola, a neki su otišli i toliko daleko da su počeli upućivati prijetnje smrću, njemu i njegovoj porodici.

Međutim, veliki broj navijača ekipe sa Anfielda je sada odlučio "promijeniti ploču" i stati na stranu 28-godišnjeg štopera.

Na društvenim mrežama su simpatizeri Redsa pokrenuli kampanju da se Lovrenu dodijeli nagrada za Liverpoolovog igrača mjeseca.

Naime, navijači Liverpoola apeluju na sve svoje "kolege" da na zvaničnoj stranici Redsa glasaju upravo za Lovrena kada je u pitanju nagrada za igrača mjeseca, te na taj način iskažu podršku fudbaleru svoje ekipe zbog svega kroz šta on sada prolazi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Čini se da je odaziv na ovu "akciju" za sada solidan, s obzirom da je Lovren prikupio više glasova od Philippea Coutinha i mladog Trenta Alexander-Arnolda. Ipak, još uvijek je u ubjedljivom vodstvu sjajni Mohamed Salah.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi