Navijači Rome ne opraštaju Kolarovu!

Bez obzira na postignuti gol

Navijači Rome ne opraštaju Kolarovu!

A. Čaušević

Bez obzira na nedavno produženje ugovora s Romom naredni mjesci za Aleksandra Kolarova bi mogli biti posljednji u rimskom klubu, piše Corriede dello Sport. 

Rimski list navodi kako su pad forme te loš odnos potakli čelnike Rome da počnu razmišljati šta uraditi s Kolarovom tokom ljetnog prijelaznog roka.

Nakon što je zabio četvrti gol protiv Leccea Curva Sud je izviždala srbijanskog defanzivca. S južne tribine Olimpica bilo je i uvreda na račun iskusnog lijevog beka.

Odnos Kolarova i navijača Rome nije baš najbolji jer se ovaj 34-godišnjak tokom utakmice protiv Bologne verbalno sukobio s pristalicama Vučice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kolarov je s Romom produžio ugovor do 2021. godine, a kao jedna od opcija za nastavak karijere se spominje Roma Siniše Mihajlovića.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hakkinen
Čauševiću oko moje lijepo pa nije Siniša Mihajlović u Romi. Valjda Bolonja majka mu stara. Hajde svi mi griješimo ali ovo mi oči bode. Nisam ja neki pametnjaković da te ispravljam svako slovo ali Siniša ( i osa) onaj što nije htio da igra dok je NATO gađao vojne ciljeve trenira Bolonjuuuu. L.p
2 5
blsatz
"Kolarov je s Romom produžio ugovor do 2021. godine, a kao jedna od opcija za nastavak karijere se spominje Roma Siniše Mihajlovića." Kakav novinar..
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi