Navijači Sarajeva iščekuju meč u Banovićima: Svi prvotimci koji su otputovali u konkurenciji

Bordo tim želi osigurati titulu

Navijači Sarajeva iščekuju meč u Banovićima: Svi prvotimci koji su otputovali u konkurenciji

S obzirom da je Tušanj zauzet, a da se sve utakmice 31. kola PL moraju odigrati u istom terminu, Tuzla City će danas u Banovićima ugostiti ekipu Sarajeva.

Utakmica počinje u 17:00 sati, a lider na tabeli Sarajevo pobjedom ima priliku osigurati titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

Ipak, Musemić će, po sopstvenom, priznanju morati odmoriti neke igrače s obzirom na zgusnut raspored Sarajeva u proteklom periodu.

Ekspedicija Sarajeva je jučer otputovala u Tuzlu, a Musemić je poveo 18 igrača.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Međut putnicima su se našli: Kovačević, Dizdarević, Dupovac, Šofranac, Mujakić, Lazić, Kurdić, Bekić, Crepulja, Mustafić, Rahmanović, Šišić, Kapić, Resić, Tatar, Velkoski, Cruz, Handžić.

Danas su iz FK Sarajevo potvrdili da će svi koji su jučer otputovali u Tuzlu danas biti u konkurenciji za meč u Banovićima.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi