Sjajan potez NK Široki Brijeg: Fudbaleru Sarajeva uputili poruku podrške nakon operacije

Stanojević operisao oko

Sjajan potez NK Široki Brijeg: Fudbaleru Sarajeva uputili poruku podrške nakon operacije

M. Šljivak

Fudbaler Sarajeva Miloš Stanojević podvrgnut je danas operaciji oka.

Vezni igrač Bordo tima zadobio je povredu oka u utakmici finala Kupa Bosne i Hercegovine protiv Širokog Brijega.

Nakon završetka iste Stanojević je upućen na dodatne preglede. Ispostavilo se kako postoji povreda oka i on je danas podvrgnut operaciji.

Sportski potez napravio je NK Široki Brijeg nakon operacije 25-godišnjeg veznjaka Sarajeva. Širokobriježani su mu na zvaničnim klupskim stranicama poželjeli brz oporavak nakon opereacije, što je svakako pravi sportski potez.

Stanojevića nakon operacije vjerovatno nećemo gledati u dresu Sarajeva do kraja sezone.

Ove sezone 25-godišnji srbijanski veznjak igra zaista sjajno. Jedan je od ključnih igrača Bordo tima u borbi za duplu krunu, koja je trenutno veoma blizu Koševa.

Stanojević je za Sarajevo nastupio ukupno 33 puta u svim takmičenjima, a ima učinak od dva gola i dvije asistencije. Ipak, odrađuje veliki posao u veznom redu i sigurno da će vezni red tima sa Koševa bez njega biti znatno slabiji.

FK Sarajevo se nalazi pred duplom krunom. Velike zasluge za odlične igre Bordo tima idu i Stanojeviću, koji iza sebe ima zaista dobru sezonu.

Srbijanski fudbaler je član tima sa Koševa od 2017. godine. Stigao je iz niškog Radničkog, a u karijeri je nosio dres nekoliko ekipa iz Srbije. Ranije je nastupao za Napredak, Rad, Mladost i Srem, a karijeru je počeo u Radničkom iz Obrenovca...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
Uvijek je nekako ovaj klub bio vise gospodski u odnosu na bagru koja navija za njeg te pojedince koji su ih trenirali.
1 0
AmarHZ
Goni ih,a kad nas kađaju
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi