Musemića savladale emocije: Pred kamerama zaplakao zbog otkaza u FK Sarajevo
Foto/Video: Hayat TV

Gostovao na Hayat TV

Musemića savladale emocije: Pred kamerama zaplakao zbog otkaza u FK Sarajevo

E. Čaušević

FK Sarajevo objavio je sinoć da Husref Musemić više nije trener ovog tima.

Ovaj potez iznenadio je navijače bordo kluba, ali i Musemića koji to nije očekivao. Musemić je sinoć u razgovoru za SportSport.na izjavio da je malo glupo ispalo što je dobio otkaz jedno kolo prije zimske pauze.

Dan nakon otkaza na klupi Sarajeva ovaj iskusni bh. stručnjak govorio je za Hayat TV i nije mogao sakriti svoje emocije.

"Ne mogu mi uzeti statistiku, ne mogu mi oduzeti sve što sam uradio u Sarajevu, ne mogu mi oduzeti ni titule, ni osvojeni Kup… To je nešto što je historija. Sve ostalo bude i prođe. Ovo je nešto što se meni dešava treći-četvrti put i navikao sam da me smjenjuju kada sam bio prvi ili eventualno drugi. Teško je bilo šta pametno reći sada, ne želim se s nekim raspravljati sada. U najmanju ruku ovo nije korektno", rekao je Musemić i osvrnuo se na eventualni povratak u klubu u budućnosti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pa, nikad čovjek ne treba u životu reći neću ja to. To se nikad ne zna. Potrudiću se da se malo više posvetim sebi i svom zdravlju", dodao je sada već bivši trener Sarajeva u razgovoru za Hayat TV, a onda je zaplakao.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ALLSTAR
Ja sam Robijase al ovo je Sramota uprave sta je uradila
103 4
nedoni46
MATER NESPOSOBNU OD SABRINE PA DALJE.
83 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi