Navijači Seville ne slave samo Ben Yeddera: Ovaj čovjek je "izdominirao"
Foto: EPA

Poigravao se sa veznim redom Uniteda

Navijači Seville ne slave samo Ben Yeddera: Ovaj čovjek je "izdominirao"

Midhat Šljivak

Wisam Ben Yedder je sa dva gola odveo Sevillu do velike pobjede na Old Traffordu protiv Manchester United i plasmana u četvrtfinale.

Bez dileme, francuski napadač je igrač utakmice, ali navijači tima iz Andaluzije ne slave samo ovog sjajnog ofanzivca.

Po mišljenju navijača španskog tima, glavni čovjek u velikom trijumfu na Teatru snova, bio je vezni igrač Steven N'Zonzi.

Svi su očarani njegovom izvedbom. Smatraju da je potpuno izdominirao vezni red Manchester Uniteda i odaju mu veliko priznanje za nastup na Old Traffordu.

Sevilla je napravila veliko čudo. Niko nije vjerovao da će tim Vincenza Montelle uspjeti da izbaci skupocjeni projekat Josea Mourinha, ali na kraju je David opet pobijedio Golijata.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Protivnika u četvrtfinalu španski tim će dobiti u petak, a za sada se pored njih u bubnju nalaze Real Madrid, Juventus, Manchester City, Liverpool i Roma.

Bayern večeras samo treba potvrditi prolaz protiv Bešiktaša, dok će osmog učesnika odlučiti meč Chelseaja i Barcelone.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi