Navijači Seville se uspjeli ušunjati na sinoćnje finale?

Misteriozni ljudi u odijelima

Navijači Seville se uspjeli ušunjati na sinoćnje finale?

Teme:

Kao i čitava završnica Lige Evrope i sinoćnje finale u Kelnu je odigrano bez prisustva navijača. Ili nije?

Sevilla je u finalu savladala Inter sa 3:2 i došla do novog trofeja Lige Evrope. A čini se da su Andalužani imali podršku određenog broja navijača na stadionu.

Svi koji su gledali TV prenos finala mogli su čuti zvučne efekte (navijanje, aplauzi). Međutim, na stadionu u Kelnu je bilo i "prave" navijačke buke.

Više osoba u odijelima je sa tribine gromoglasno navijalo od samog starta meča, a vjeruje se da je riječ o navijačima Seville.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

[twitter]https://twitter.com/willwrite4cake/status/1296888879799205889[/twitter]

Jedna od verzija je da su se oni obukli u odijela i uspjeli prevariti osiguranje na stadionu koje je pomislilo da se radi o zvaničnicima španskog kluba i pustilo ih na tribinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije