Navijači Sportinga htjeli da se obračunaju s Markovićem

Spriječen veći incident

Navijači Sportinga htjeli da se obračunaju s Markovićem

 Navijači Sportinga iz Lisabona nakon remija sa Nacionalom obrušili su se na Lazara Markovića. 

Srbijanski reprezentativac je ovog ljeta stigao u Sporting i na novu sredinu se i dalje prilagođava, međutim za to očito nemaju strpljenja navijači Sportinga koji su bili spremni da uđu u fizički obračun s njim. 

U Portugalu su objavili da je nakon utakmice protiv Nacionala izbio incident između pristalica Sportinga i Markovića, koji se u tom trenutku spremao da uđe u autobus. 

"Jesi li došao ovdje na odmor?! Igraj fudbal, nije ti ovo Benfica", dobacivali su navijači Markoviću.

Na provokacije Marković nije mogao da ućuti i opustio se u diskusiju s huliganima s klasičnim pitanjem pred tuču: "Šta je?! Šta je bilo?!"

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Veći incident je spriječen zahvaljujući brzoj intervenciji redara i policajaca koji su osiguravali restriktivni prostor. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi