"Želja mi je da Ronaldo završi karijeru u Sportingu"

Predsjednik kluba iz Lisabona

"Želja mi je da Ronaldo završi karijeru u Sportingu"

Predsjednik Sportinga iz Lisabona Bruno Carvalho istakao je da bi bio presretan kada bi se Cristiano Ronaldo pred završetak karijere vratio u svoj matični klub.

Kako je rekao u razgovoru za Marcu, Sporting ima cilj vratiti sve igrače koji su započeli svoje karijere u ovom klubu.

"U srijedu igramo protiv Real Madrida, a Ronaldo će igrati protiv kluba u kojem je odrastao. Svi bi htjeli vidjeti Ronalda kako igra protiv bivšeg kluba, a mi bismo ga ponovo voljeli vidjeti u zeleno-bijelom dresu. Bio bih presretan i oduševljen kada bi se Ronaldo vratio u Portugal i završio karijeru u Sportingu", rekao je Carvalho, te dodao:

"Želimo u klub vratiti sve fudbalere koji su svoje karijere započeli u Sportingu. To smo prije dvije godine uradili sa Nanijem, a nadam se da će biti još primjera".

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Meč Real Madrida i Sportinga igra se u srijedu s početkom u 20:45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi