Navijači Tottenhama jasno dali do znanja šta misle o Mourinhu

Nakon dva ispadanja

Navijači Tottenhama jasno dali do znanja šta misle o Mourinhu

S. Grebović

Prošlogodišnji finalista Lige prvaka nalazi se u velikoj rezultatskoj krizi koja je poprilično uvjetovana povredama koje su zadesile ovaj tim.

U posljednjih šest mečeva Pijetlovi su poraženi čak četiri puta, a uz to ispali su iz dva takmičenja u tom periodu, Lige prvaka i FA Kupa.

No ako išta Mourinhu može biti izgovor za lošu seriju rezultata, onda su to svakako povrede igrača koja su zadesila ekipu.

Kapiten i najbolji strijelac tima, Harry Kane, izgubljen je do kraja sezone od prvog dana ove godine. Druga zvijezda ekipe, Korenac Son, također je van stroja skoro mjesec dana, nakon što je povrijedio ruku u meču sa Aston Villom gdje je njegov pogodak donio Pijetlovima važno pobjedu u produžecima - 3:2.

U januarskom prelaznom roku, čelnici kluba su odlučili da se riješe Eriksena i prodaju ga Interu, pa je tako The Special One ostao bez tri ključna igrača koji su bili okosnica tima u prethodnim sezonama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nedavna anketa među navijačima ove ekipe pokazala je da 70% njih vjeruje da Mourinho nije pravi čovjek za posao koji trenutno obavlja, a 30% njih i dalje misli da je njegovo imenovanje za trenera bio pravi potez.

Bilo kako bilo, pauza zbog koronavirusa dobro će doći Portugalskom stručnjaku da malo konsoliduje redove i spremi ekipu za završetak sezone na pravi način.

Top Komentari

GAAZZIIJAAA_br1.
Odi u ......., tamo ces biti najduze, pricati kako imas tanku klupu, kako ste MLADI, a navijaci ce biti ZADOVOLJNI...
2 2
K79
Nakog trenera otjerati samo zato sto se u tom trenutku snimao film o totehemu , niste bolje ni zaslužili !
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti