Navijači transparentom htjeli uvrijediti protivničkog igrača pa se obrukali za sva vremena

Cijeli svijet im se sada smije

Navijači transparentom htjeli uvrijediti protivničkog igrača pa se obrukali za sva vremena

S. Pašalić

Aberdeen je u subotu odigrao utakmicu FA kupa protiv Rangersa, a rezultat je glasio 1:1.

Iako je tim koji s klupe predvodi bivša legenda Liverpoola Steven Gerrard bio favorit u ovoj utakmici Raqngersi će morati ponovo igrati protiv Aberdeena s obzirom da se u slučaju neriješenog rezultata utakmica ponavlja.

Ono što je obilježilo utakmicu je bio transparent domaćih navijača s porukom koja je bila upućena igraču gostiju Alfredu Moralesu.

Poruka je bila ispisana na španskom jeziku, a u prijevodu je glasila "Tvoja majka je madrac". Mnogi navijači su na društvenim mrežama osudili ovu poruku i spominjanje porodice, a mnogi su ga nazvali i sramotnim.

Međutim dosta korisnika društvenih medija misli da su se domaći navijači obrukali te da su pogrešno napisali poruku i da su ustvari htjeli poručiti nešto drugo, iako su i oni osudili ovakvu vrstu poruke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti