Italijanski mediji otkrili novi klub Andrije Živkovića?

Mogao bi pojačati velikana

Italijanski mediji otkrili novi klub Andrije Živkovića?

Supertalentovani, ali i suspendovani fudbaler Partizana Andrija Živković na kraju sezone će napustiti klub iz Humske.

Obzirom da mladom reprezentativcu Srbije ugovor sa crno-bijelim ističe na kraju sezone, klub će napustiti kao slobodan igrač, što će biti ozbiljan finansijski udarac za Partizan.

Za usluge 19-godišnjeg Živkovića interesuje se nekoliko velikih evropskih klubova, a navodno je trenutno najbliži prelasku u Milan.

Italijanski Calciomercato izvještava da je Živković ponuđen Milanu kao slobodan igrač, a najveća prepreka u realizaciji transfera mogao bi biti njegov agent Pini Zahavi, za kojeg navode da je čovjek s kojim je teško pregovarati.

Andrija Živković prolazi teške dane u karijeri obzirom da je početkom godine izbačen iz prvog tima Partizana nakon što je odbio potpisati novi ugovor, pa je tako jedan od najtalentovanijih evropskih fudbalera završio u nižerazrednoj filijali crno-bijelih Teleoptiku.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Osim Milana, koji je najozbiljniji kandidat za dovođenje Živkovića, u igri su još Inter i Benfica.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije