Zbog prijetni fudbaler Partizana i porodica sele iz Srbije?

Zbog prijetni fudbaler Partizana i porodica sele iz Srbije?

D. Vejo

Od početka godine, sve oči uprte su u Andriju Živkovića i to gdje će on nastaviti karijeru nakon što se tokom prošlog prelaznog roka Partizan odrekao njegovih usluga jer su čelnici kluba vidjeli da neće moći zaraditi od mladog napadača. S vremenom su stvari odmakle kontroli, pa su tako usljedile i prijetnje porodici Živković.

Opcija da ostane u timu iz Humske ne dolazi u obzir, jasni su u porodici Živković pa će tako popularni Žile već do ljeta kao slobodan igrač potražiti novu sredinu.

"Moj sin igrao je za Partizan srcem. Sve je dao crno-bijelima. Igrao je s ljubavlju. Nije želio da žuri u inostranstvo kako mu karijera ne bi pala u zaborav. A onda su počele ucjene. Svaka čast Partizanu kao instituciji, ali oni koji vode klub su... Neću ni da komentarišem", rekao je za srbijanske medije otac Andrije, Jovica Živković.

Stiže i mnogo uvreda na kućno adresu Živkovića, koju onu više ne mogu da trpe.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Svakog dana gledamo da se iselimo. Da napustimo zemlju. Ne možemo više ovako. Sve nam se smučilo i Partizan i Zvezda i Fudbalski savez, sve. Samo bih želio da kažem onima koji prijete, ja vas se ne bojim", dodaje uzrujani otac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi