Korteo navijača Ukrajine kroz srce Zenice

Gosti će imati podrške

Korteo navijača Ukrajine kroz srce Zenice

Admin Čaušević

Nisu baš rijetke situacije da gostujući navijači prave korteo u Zenici, bilo da je riječ o klupskom ili reprezentativnom fudbalu.

To je slučaj večeras gdje od 20:45 na stadionu Bilino polje Bosna i Hercegovina dočekuje Ukrajinu u posljednjem meču kvalifikacija.

Nakon što prvobitno uopšte nije planiran dolazak gostujućih navijača, u međuvremenu su fudbalski savezi dvije zemlje postigli dogovor.

Tako će večeras na tribinama Ukrajince bodriti oko 200 navijača koji su na zenički hram fudbala stigli u korteu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Inače, atmosfera u Zenici je nekoliko sati prije utakmice bila sablasan. Interes bh. navijača za utakmicu je mnogo manji, što je sasvim očekivano poslije poraza od Finske.

Podsjećanja radi, Ukrajincima večeras odgovara samo pobjeda ukoliko žele u baraž. Istovremeno im je potreban i poraz Finske od Francuske.

Top Komentari

kaskada24
Pustiti ljudima tekmu, bolja su ekipa od Finske
7 0
tcity055
Prodali Fincima, večeras će i Ukrajini. Vino rasturanje reprezentacije preko Peteva.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi