Finale Lige prvaka je prekinuto nakon 10-ak sekundi, trojac upao na teren i uzeo bogatstvo
Nevjerovatne scene (Foto: EPA)

Sve je isplanirano

Finale Lige prvaka je prekinuto nakon 10-ak sekundi, trojac upao na teren i uzeo bogatstvo

Midhat Šljivak

Finale Lige prvaka između Real Madrida i Borussije iz Dortmunda prekinuto je neposredno nakon početnog sudijskog zvižduka. Na terenu su se našla trojica momaka koji su ovim potezom uzeli ogromne cifre.

London kao organizator finala Lige prvaka i Evropska fudbalska federacija (UEFA) uložili su dodatnih pet miliona funti za pojačanje mjera osiguranja na utakmici finala Lige prvaka.

Ipak, već nakon nekoliko sekundi osiguranje je potpuno zakazalo i nekoliko momaka je uspjelo ući na teren zbog čega je utakmica bila prekinuta gotovo tri minute.

A iza svega stoji ruski streamer imena Mellstroy. On je obećao nagradu od 300.000 funti svakom ko utrči na teren tokom finala. Uslov je bio samo da nosi njegovo ime na majici.

Trojica u uspjela u tome. Utrčali su odmah na teren na početku utakmice i od večeras su bogatiji za po 300.000 funti.

Oglasi

Osiguranje je na Wembleyju zakazalo. Uzalud je sav uloženi novac u sigurnost jer je propust ekspresno napravljen.

Na kraju su uz tromo osiguranje morali reagovati i fudbaleri. Marcel Sabitzer je ulovio jednog od njih, a jedan je uspio doći do selfieja s Viniciusom Juniorom.

[twitter]https://twitter.com/Mellstroy_eth/status/1796990250553671727[/twitter]

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nisu očigledno Englezi očekivali da će se neko naći na terenu već nakon 10 sekundi. Može se slobodno reći da su bacili pare na dodatno osiguranje jer je u ovom slučaju bilo potpuno beskorisno.

Publika je pored višeminutnog lova na trkače mogla gledati apsolutnu dominaciju Borussije na terenu. Njemački tim je bio mnogo bolji, no mreže su nakon prvih 45 minuta mirne.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SactownCali
Koje Bogastvo novinaru ? I ti podrzavas ovo sve ? Oni ce da plate kazu I to dobro I biti regostrovani kao divljaci na stadionima...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi