Navijači Uniteda nakon novog kiksa pronašli krivca i poručili Solskjaeru: Pošalji ga na klupu!
Lindelof se našao na meti navijača Uniteda

Čini se da su izgubili strpljenje

Navijači Uniteda nakon novog kiksa pronašli krivca i poručili Solskjaeru: Pošalji ga na klupu!

S. Pašalić

Manchester United je u 4. kolu Premier lige odigrao 1:1 na gostovanju kod Southamptona.

Ekipa Olea Gunnara Solskjaera je tako napravila novi kiks nakon što je u prošlom kolu na Old Traffordu poražena od Crystal Palacea sa 2:1 golom u 93. minuti.

United je protiv Southamptona stigao do vodstva kada je James pogodio za 1:0, ali su domaći golom Vestergaarda u 58. izjednačili na 1:1, a Crveni đavoli do kraja utakmice nisu uspjeli doći do pobjede.

Navijači Manchester Uniteda su pronašli krivca za loše rezultate svog tima pa su tako mnogi na društvenim mrežama poručili Solskjaeru da preseli Victora Lindelofa na klupu i umjesto njega uvrsti mladog Axela Tuanzebea u prvi tim.

Šveđanin se nije najbolje snalazio na terenu u prvoj utakmici protiv Chelseaja, a u meču protiv Crystal Palacea je izgubio duel nakon čega je Ayew postigao gol.

Sada je i protiv Southamptona loše reagovao nakon ubačaja u šesnaesterac United nakon kojeg je Vestergaard postigao gol za 1:1, a to je čini se bila kap koja je prelila čašu kod navijača Manchester Uniteda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi