Navijači West Hama protiv dolaska Asmira Begovića

Smatraju da nije najbolje rješenje

Navijači West Hama protiv dolaska Asmira Begovića

E. Škorić

Neki navijači londonskog kluba smatraju da Asmir Begović ne bi bio dobro pojačanje.

West Ham ima problema s golmanima, pa će u januaru potražiti rješenje između stativa, a navodno su Čekićari zapazili Begovića, bh. golmana koji je iz Bournemoutha posuđen u Qarabag.

Begović je imao dobrih izdanja u Azerbejdžanu, ali to svejedno ne ulijeva nadu navijačima West Hama, pa su neki od njih oštro protiv dolaska bh. golmana u redove njihovog kluba.

"Ne hvala. Toksični igrač koji je potpuno neprofesionalan. Postoji razlog zašto ga je Eddie Howe izolirao od tima", napisao je jedan od fanova West Hama na Twitteru.

"Postoji razlog što su ga šutnuli u Qarabag, on je s*anje", napisao je drugi navijač.

Jedan dodaje: "Bio je vrlo dobar prije nekoliko sezona, ali sada bi njegovo dovođenje bilo jako rizično. Ipak bih odabrao Jacka Butlanda ispred njega".

Mnogo je takvih komentara, mada se moglo pronaći i nekih manje negativnih, pa je neko od navijača West Hama utvrdio da bi "ovakav Begović ipak bio bolji od Martina".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjećamo, 33-godišnji Španac David Martin dobio je šansu na golu u posljednje dvije utakmice i nije izgledao uvjerljivo.

West Hamovom menadžeru Manuelu Pellegriniju problem predstavlja povreda Poljaka Lukasza Fabianskog i zbog toga je u potrazi za nekim novim golmanom.

Top Komentari

Fce
Begovica je gurao babo i safet Susic inace je golman za Canadsku ligu amatera zidara Haha
0 7
Honduras
Asmir je odlican golman koji je odlično branio u Stoke-u,dao je gol sa gola na gol,izgradio je karijeru igrao jw u Čelziju stvarno ne kontam,npr svi koji ovde komentarisu nece nikada dobiti vjerovatno priliku ni da gledaju Chelsea uzivo,a kamo li da budu dio ekipe,a pogotovo u prvih jedanaest barem jednu sezonu,mislim fakat ne kontam.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi