Tri engleska kluba žele Begovića, najbliže je Londonu?

Očekuje se povratak na Otok

Tri engleska kluba žele Begovića, najbliže je Londonu?

E. Škorić

Golman Bournemoutha na posudbi u Qarabagu, Asmir Begović, mogao bi da se vrati na Otok.

Begović je i sam izrazio želju da se vrati otočkom nogometu, ali nije isključeno da umjesto u Bournemouth, ode u London nakon što okonča avanturu u Azerbejdžanu.

West Ham je, naime, spreman da dovede Begovića usljed problema s golmanima. Prvi golman Čekićara Lukasz Fabianski povrijeđen je na duži period, Španac Roberto nije ispunio očekivanja, pa je na golu veteran David Martin.

Stoga će londonski klub pokušati da dovede Begovića, koji je i dalje pod ugovorom s Bournemouthom, ali nije u najboljem odnosu s menadžerom Eddiem Howeom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Begović je u Bournemouth došao iz Chelseaja 2017. godine za 10 miliona funti, a osim West Hama za njega se zanimaju Derby, Birmingham (Championship) i holandski PSV.

Asmir je u dobroj formi u posljednje vrijeme i nije isključeno da ponovo dobije poziv u bh. reprezentaciju.

Top Komentari

pitaristok
Samo neka je egoista Hasagic otisao iz repke...
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi