Navijači zbunjeno posmatrali igrače Uniteda na zagrijavanju: Kakve su to majice?

U čast Kinezima

Navijači zbunjeno posmatrali igrače Uniteda na zagrijavanju: Kakve su to majice?

Edmir Škorić

Igrači Manchester Uniteda danas su se pred meč s Norwichom zagrijavali u posebnim majicama.

United je s 4:0 deklasirao Norwich, ali prije nego je meč krenuo, pažnju su privukle majice s detaljima zmajeva u kojima su igrači trenirali.

Razlog zbog kojeg su igrači nosili ove nesvakidašnje majice je taj što su na ovaj način najavili kinesku Novu godinu koja će nastupiti 25. januara.

"Ovo postaje smiješno, kakva šala!", napisao je jedan od Unitedovih navijača na Twitteru ugledavši novu opremu.

"Ako mene pitate, izgleda kao zavjesa iz stare engleske škole", dodao je drugi navijač, dok je treći poručio da je majica ili dres jednako loš kao i tim.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, nove majice za treniranje bile su sretne Unitedu, pošto je razbio Norwich s 4:0, a golove su dali Rashford (2), Martial i Greenwood.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1576155263
sasvim ok majica
4 1
user1576155263
Uopste nisu toliko ruzne
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi