Navijači žele da Bešić ostane, trener im odgovorio
Foto: Sheffield United

Zmaj je trenutno na posudbi u Sheffieldu

Navijači žele da Bešić ostane, trener im odgovorio

Reprezentativac BiH Muhamed Bešić minule sedmice postigao je prvi gol u dresu Sheffield Uniteda.

U susretu FA Cupa protiv Milwalla, Bešić je odigrao 90 minuta i pritom 'ljevicom' postigao sjajan gol koji je oduševio navijače u toj mjeri da traže od kluba da se otkupi njegov ugovor od Evertona.

Društvene mreže su preplavili hvalospjevi na Bešićev račun, a nakon igara koje pruža u posljednje vrijeme, među navijačima, opravdano, postoji bojazan da bi bh. fudbalera ove zime mogao 'pokupiti' neko drugi. Trener Sheffielda Chris Wilder je, s druge strane, smiren po tom pitanju. 

"U ovom prijelaznom roku ne postoji prekid u njegovom ugovoru. Postoji samo ukoliko neko želi da ga potpiše odmah", rekao je Wilder koji je također pohvalio Bešićev nastup protiv Milwalla. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

I sam Bešić je nedavno potvrdio da je sretan u Sheffieldu, pa je sve izvjesnije da će se na kraju sezone okončati njegova priča s Evertonom s kojim ima ugovor još od 2014. godine.

Top Komentari

Sajaga
Najbolji je kada igra jednostavno. Bori se, uzmi loptu i rijesi se iste. Cim pocne petljati i glumiti Xavia sve dobro sto je uradio,padne u drugi plan.
29 0
Krivaja Zavidovići
Bajević može sastaviti respektabilan vezni red u reprezentaciji: Pjanić, Krunić, Bešić, Cimirot, Gojak... Povratkom Lulića riješena je i lijeva strana napada. Ostaje odbrana...
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi