Za cenzuru: Igrači i navijači Željezničara zajedno poslali poruku komšijama s Koševa

Podrška ni danas nije izostala

Za cenzuru: Igrači i navijači Željezničara zajedno poslali poruku komšijama s Koševa

Edmir Škorić

Fudbaleri Željezničara ostvarili su veliku pobjedu nad Slobodom (1:0) u 21. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Željezničaru je danas bila neophodna pobjeda nad gostima iz Tuizle kako bi se zadržao priključak za pozicijama koje donose plasman u Evropu.

Plavi su u jednoj slaboj nogometnoj predstavi uspjeli da ostvare trijumf, a gol je postigao Nedm Mekić sa bijele tačke.

Sada su misli igrača Željezničara usmjerene prema Trening centru Nogometnog saveza BiH u Zenici gdje će vječiti rivali odmjeriti snage u zaostaloj utakmici iz prvog dijela sezone.

Sarajevo će u Zenici na terenu na kojem uglavnom treniraju ili igraju reprezentacije BiH ugostiti Željezničar, a duel će biti odigran bez prisustva gledatelja.

Izabranici Edisa Mulalića ostaće uskraćeni za podršku svojih vjernih navijača, a danas su nakon utakmice sa Slobodom zajedno s njima poslali poruku komšijama sa Koševa.

"Je*em te Sarajevo", odjekivalo je Grbavicom nakon još jedne važne pobjede sarajevskih Plavih, koji se istovremeno spremaju i za revanš u Kupu protiv Zvijezde u Gradačcu. Imaju 2:1 iz prve utakmice i trenutno su jako blizu plasmana u polufinale najmasovnijeg takmičenja u našoj zemlji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Duel sa Sarajevom igra se u srijedu 8. marta s početkom u 13 sati, a sedam dana kasnije revanš sa Zvijezdom.

Nekoliko važnih utakmica za Željezničar, koji ima za cilj da izbori Evropu, a šlag na kraju bilo bi eventualno osvajanje trofeja u Kupu. Sve je moguće, iako će to biti zaista jako teško.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
željo je sigurno u europi. uvijek je bio stariji sarajevski brat.
3 3
RuthlessDyni
Jeste li svršili na to idiotsko skandiranje?
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi