Navijači Zvezde pružili veliku podršku Husrefu Musemiću

Trener Sarajeva dobio prigodne poklone

Navijači Zvezde pružili veliku podršku Husrefu Musemiću

A. Haznadarević

Trener FK Sarajevo Husref Musemić, koji se nalazi na kućnom liječenju nakon operacije srca i ugradnje bajpasa, dobio je pomalo neočekivan poklon koji mu je vratio osmijeh na lice.

Naime, navijači Crvene Zvezde za koju je kao igrač nastupao Husref Musemić, nisu zaboravili sve trenutke sreće koje im je ovaj bh. as donio, pa su mu poslali nekoliko poklona uz tople riječi podrške:

"Dragi naš Husrefe, ovaj mali poklon koji ti šaljemo je samo znak da te navijači Zvezde nisu zaboravili. Nismo zaboravili sve one golove koje si postigao za klub koji volimo, tvoju energiju i strast sa kojom si igrao za crveno-bijele boje. Ali isto tako se nadamo da ni ti nisi zaboravio huk sa Marakane, kada se sa tribina orilo: 'Husrefe, Husrefe'", pišu "Zvezdaši" u svom pismu.

"Bio si i ostao gospodin čovjek. To što si o našoj Zvezdi uvijek govorio lijepo i sa poštovanjem, nikada nećemo zaboraviti. Zato, istog trenutka kada smo čuli da je tvoje zdravstveno stanje narušeno, odlučili smo da ti pošaljemo poklon kao znak pažnje i želje za tvoj brzi oporavak. Nadamo se da će ti on probuditi i evocirati uspomene na sretne dane provedene u Beogradu i Zvezdi i dati ti snage da pobijediš sve ono što te u ovom trenutku snašlo. Pobijedi zbog sebe, na radost svih nas! Vole te tvoji Zvezdaši sa navijačkog foruma 'Crvenazvezdabeograd'."

Na ovaj zaista dirljiv gest navijača Crvene Zvezde nije ostao ravnodušan bh. fudbalski stručnjak, koji se fotografisao sa poklonima, te na jednako lijep način odgovorio:

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Prije svega želim da se zahvalim svim navijačima Crvene Zvezde na pruženoj podršci. Moja porodica i ja smo prijatno iznenađeni vašom brigom i pažnjom. Ovim gestom ste ponovo pokazali da ste veliki klub, veliki ljudi... Čast mi je da sam u jednom periodu svog života bio dio toga, a ovom vašom podrškom podsjetili ste me da ću uvek biti jedan od VAS".

"Hvala što niste zaboravili da sam iskreno i svim srcem igrao za crveno-bijele. Zahvaljujem se na poklonima, iskreno sam dirnut. Pozdrav svim Delijama!!!", stoji u odgovoru Husrefa Musemića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.