Iranka dizanjem dresa pokazala što nije smjela: Kupila je Zapad, ali u domovinu neka se ne vraća

Čeka je surova kazna

Iranka dizanjem dresa pokazala što nije smjela: Kupila je Zapad, ali u domovinu neka se ne vraća

Admin Čaušević

Navijačice Irana su briljirale tokom Azijskog kupa gdje je njihov nacionalni tim stigao do polufinala. U toj fazi takmičenja u izvanrednom meču rezultatom 3:2 uspješniji je bio Katar.

Jedna navijačica Irana je osvojila društvene mreže svojim izdanjem na mečevima Azijskog kupa koji je ušao u samu završnicu.

Međutim, atrkativna brineta je pokazala previše zbog čega je čeka surova kazna kada se vrati u svoju domovinu. 

Kao što je poznato u Iranu vlada šerijat i pokazivanje tijelova tijela poput stomaka je strogo zabranjeno.

Ova "hrabra" iračanka je na jednom od mečeva svog tima upravo pokazala svoj stomak i pirsing kojeg ima u stomaku.

Oglasi

I dok je osvojila Zapad svojim izdanjem, u svojoj domovini će biti dočekana na nož pošto je prekršila strogi lokalni zakon.

Iračani su poprilično nemilosrdni za bilo kakvo kršenje šerijata pa će ova djevojka dobro razmisliti da li će se ponovo vratiti u svoju zemlju.

Inače, Iran je tokom turnira imao odličnu podršku, a kamermani su vrlo često bilježili kadrove sa djevojkoma koje podržavaju tu zemlju. 

Mnoge su uglavnom bile obučene u skladu sa fudbalskom utakmicama i nisu pokazivale određene dijelove tijela poput stomaka. Uradila je to samo jedna navijačica i suočava se sa žestokom kaznom.

Podsjećanja radi, Iranci su igrali sjajan turnir. U elminacionoj fazi su izbacili Siriju i Japan, ali su zaustavljeni u polufinalu gdje je uspješniji bio Katar sa 3:2.

Top Komentari

user1676631476
Je li Iranka ili Iračanka? Ili vam je to jedno te isto?
4 0
Hanibal
Miss Irana!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti