Navijačima Chelseaja je dosta Sarrija, Bridge odjekivao: Fu*k SarriBall!
Foto: Screenshot

Italijan nije omiljen...

Navijačima Chelseaja je dosta Sarrija, Bridge odjekivao: Fu*k SarriBall!

Chelsea je večeras eliminisan iz FA Kupa porazom rezultatom 0:2 od Manchester Uniteda, na svom Stamford Bridgeu.

Navijačima Chelseaja su još friška sjećanja na blamažu protiv Cityja, pa im je novi poraz, u 1/8 finala FA Kupa, teško pao.

Nakon zaostatka od 0:2 na poluvremenu izostao je bilo kakav odgovor Chelseaja u nastavku, pa je navijačima ovog kluba očigledno dosta trenera Maurizija Sarrija.

Sarri je i na ovom meču odbijao odustati od svog prvobitnog plana, jer je bez obzira na zaostatak pravio svoje uobičajene izmjene (Barkley umjesto Kovačića), što je nailazilo na sarkastične aplauze domaće publike koja je uzaludno čekala ulazak još neko ofanzivca.

Toliko je navijačima na Stamford Bridgeu dosadio Sarri da su pet minuta sa tribina psovali njegov sistem igre, od kojeg su toliko toga očekivali kada je Italijan tek došao na klupu.

Inače, Chelsea je ostao u igri za trofej još samo u Liga kupu kada je domaći fudbal u pitanju. Plavci su, podsjetimo, došli do finala u Liga kupa u kojem će odmjeriti snage sa Manchester Cityjem.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi