Navijačima Sarajeva 1.000 ulaznica za meč protiv Čelika

U subotu derbi na BIlinom Polju

Navijačima Sarajeva 1.000 ulaznica za meč protiv Čelika

Endin Čaušević

U okviru trećeg kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u subotu će u Zenici snage odmjeriti Čelik i Sarajevo.

Zeničani su u prošlom kolu slavili u gostima protiv Radnika, dok je Sarajevo na Koševu savladalo Zrinjski. Zanimljivo je da bordo tim nije slavio na Bilinom Polju 15 godina, te će im to biti dodatni motiv u subotu.

Iz NK Čelik za SportSport.ba potvrdili su da će za ovaj meč za navijače Sarajeva biti osigurano 1.000 ulaznica. Cijena jedne ulaznice bit će 5 KM.

Navijači bordo kluba ulaznice za meč protiv Čelika mogći će kupiti u Sarajevu prije utakmice, ali i u Zenici na dan utakmice. Podsjećamo, utakmica između Čelika i Sarajeva igra se u subotu od 17:30 sati.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi