Navijačima Viteza zabranjen odlazak u Široki Brijeg

Odluka Policijske uprave Široki Brijeg

Navijačima Viteza zabranjen odlazak u Široki Brijeg

Navijači NK Vitez neće biti u mogućnosti da prisustvuju utakmici 1. kola Premijer lige BiH u kojoj će njihov tim gostovati kod Širokog Brijega.

Razlog ovome je odluka Policijske uprave Široki Brijeg o čemu su danas iz NK Vitez obavijestili navijače na Facebook stranici.

Njihovo saopštenje prenosimo u cjelosti:

"Dragi navijači NK Viteza,

Danas smo primili obavijest iz PU Široki Brijeg prema kojoj se zabranjuje dolazak najavljenih 50 gostujućih navijača. Nije nam jasan ovakav stav policije kad su naši Vitezovi poznati kao jedna od najmiroljubivijih navijačkih skupina! Iskreno se zahvaljujemo upravi NK Široki Brijeg na pomoći u ovom slučaju. Hvala i svim navijačima koji su bili spremni organizirano bodriti naše dečke, no nažalost, primorani smo otkazati organizirani odlazak u Široki Brijeg".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo da je meč između ovih rivala planiran za nedjelju od 19.30 sati.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi