13

Komentari (13)

Brazuka
Najveće zlo Zelje je Amar Osim daleko mu kuca od Grbavice bila. Naplatio je sve i duplo, kamatar mrtvi
starigrad
Biće još halve za brku a i lutvu halva neće zaobiči
Rodjeni66
Nekako mi Željezničar bez Osima"kao da to nije onaj pravi Željo.A tako isto Sarajevo bez Musemica"kao da to nije pravo Sarajevo!!!
user1604155860
Bravo i ja tako mislim navijam za Slobodu a mislim da Zeljo i Sarajevo nisu isto sa i bez Osima i Musemica.
Matic
Kriminalcev sin i poznati kerovodja je sam sebi dao ugovor. Isto kao sto je sam sebi uz pomoc tecica mirsada siljka potpisao sudsku nagodbu po kojoj mu mi-FK ZELJEZNICAR vracamo izmisljeni dug i kamatu. Sada kriminalci zele privatizovati i nas pomocni stadion.
starigrad
Zato lutvo dežura na pomoćnom. Neda nikom prići. Jbg.malo zezancije
Matic
hahahahahahaha
Samoiskreno
Amaru Ce se dug na kraju platiti tako sto cemo mu pokloniti pomocni teren
Kapak
Koliko ste puta stavili rijec Jasan u naslov, onako suvisno i tabloidski nepismeno?
Ajax11
Znaci da danas potpisuje, nikad nebi dozvolili takav ugovor kao što je dobio! Drzi ih Amar u šaci!
Neddim1
Ne drzi ih Amar u saci, nego mu je prethodna garnitura uprave dala takav ugovor, koji naravno ovi ljudi moraju ispostovat
Uranija
@Neddim1 pa nego šta je nego da ih drži u šaci, 2019 godine u mjesecu januaru GOSPODIN Amar je sam sebi napravio ugovor i doveo svog predsjednika da mu taj isti ugovor potpiše… sad zamisli kakve klauzule stoje u tom istom ugovoru…
19zfc21
Hebo vam Osim majku u pi**u ne vracajte ga.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.