Nazif Hasanbegović podnio ostavku na mjesto predsjednika FK Željezničar!

Odlazi iz kluba

Nazif Hasanbegović podnio ostavku na mjesto predsjednika FK Željezničar!

M. Šljivak

Predsjednik FK Željezničar Nazif Hasanbegović podnio je ostavku.

Kako navodi klix, Hasanbegović je podnio ostavku na ovu poziciju i mjesto predsjednika tima s Grbavice od danas je upražnjeno.

Pokušali smo kontaktirati gospodina Hasanbegovića, ali on nije odgovarao  na naše pozive.

Klub su također napustili i članovi Upravnog odbora Kerim Karavdić i Mustafa Nurko.

Nazif Hasanbegović je preuzeo vođenje kluba u veoma teškoj situaciju za klub i ovom mjestu je u junu zamijenio Samira Cerića.

Plavi s Grbavice su nakon prvog dijela sezone u Premijer ligi šesti na tabeli, a vidjet ćemo ko će preuzeti vođenje kluba u  narednom periodu.

Plavi na odmoru, obavljen razgovor sa Ivkovićem i određen datum prozivke

Nogometaši Željezničara nakon utakmice sa Širokim Brijegom i minimalne pobjede (1:0), otišli su na pauzu.

Prozivka FK Željezničar trebala bi biti održana 10.1. na stadionu Grbavica, a kasnije je planiran odlazak van Sarajeva. Igrači su dobili plan i program za individualne pripreme od 15.12. ove godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kada su promjene u igračkom kadru u pitanju, spominje se mogući odlazak Brune Zdunića, ali i Luke Juričića. Blokadom računa kluba prema nogometašima su stvorena nova dugovanja u protekla dva mjeseca, te će čelnici Željezničara prvobitno imati zadatak za rješavanje istih, a teško je očekivati 'bombastična' pojačanja.

FK Željezničar na zimsku pauzu odlazi sa šestog mjesta i 26 osvojenih bodova, te na Grbavici itekako mogu biti zadovoljni bodovnim saldom. Da li će u drugi dio sezone sa novim šefom struke ili će posao nastaviti Ivković, ostaje da se vidi.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bordobjeli
Posrnuli stogodišnjai gospodin, bez validnog bankovnog računa!!! Vakat je da preseli, pati se jadničak...
12 17
user1613662710
Hocemo Misimovica!
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi