Hasanbegović o sastanku s Ivkovićem: "Došao je u Sarajevo da vrati automobil..."

Predsjednik Željezničara za SportSport.ba

Hasanbegović o sastanku s Ivkovićem: "Došao je u Sarajevo da vrati automobil..."

E. Čaušević

Željezničar će početkom januara početi pripreme za drugi dio sezone, a još uvijek nije poznato da li će Tomislav Ivković ostati na trenerskoj klupi.

Plavi su u prvom dijelu sezone na 19 odigranih mečeva uspjeli da osvoje 26 bodova i nalaze se na šestoj poziciji Premijer lige što sigurno nije rezultat kojem se navijači ovog kluba mogu radovati.

Prethodnih dana dosta se priča o tome da li će Ivković i u drugom dijelu sezone voditi klub s Grbavice.

Kako smo uspjeli saznati Ivković je jutros održao razgovor s predsjednikom kluba Nazifom Hasanbegovićem, a neslužbene informacije govore da su pričali i o njegovom ostanku ili odlasku iz Željezničara.

Povodom svega toga kontaktirali smo Hasanbegovića koji je za SportSport.ba prvo kratko potvrdio da je sastanak održan, ali da se nije pričalo o odlasku hrvatskog stručnjaka, dok je malo kasnije objasnio o čemu je tačno pričao s Ivkovićem, te zbog čega je hrvatski stručnjak došao u Sarajevo iako odmor još uvijek traje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Došao je u Sarajevo da vrati automobil koji je koristio i javio se u klub. Popili smo kafu i pričali o proteklom dijelu sezone. U narednom danima radna grupa iz UO će dostaviti stručnom štabu prijedlog mogućih priprema. Nakon toga možemo očekivati njegove reakcije, komentare i prijedloge oko igračkog kadra", rekao je Hasanbegović za SportSport.ba.

Što se tiče početka priprema Željezničara za drugi dio sezone on je zakazan za 10. januar i tada bi trebalo biti poznato da li će Ivković ostati na klupi Plavih ili ne.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gubavica11
Mjenjaj kockara neka vrati pare koje je duzan mamu **** kockarsku
0 4
gubavica11
Kad ces vratit pare tati od Malica dobio si 15.000€ rok vracanja je bio 12.12????
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi