19

Komentari (19)

Sanagoal
Stvarno nerazumijem naše klubove. Mjenjaju predsjednike, trenere, odbor itd jer nemogu izaći iz krize. Omladina, scouting i intezivan rad sa najmladjim je jedini izlaz iz mraka. Kako mogu to stvoriti u jednom Dinamu ili Zvijezdi a da nemogu u Sarajevu ili Želji?
DadiG
Nije mogao izdržati. Hasabegovići uglavnom navijaju za Sarajevo ili Velež
Fcs
Taceoni
Pa jeli on i Cerič iz Londona ucestovao u respiratorima sa Fikrom i Fadilom nešto ga jucer spomenuše na sudu jeli to mašnuca iz Londona???
blacky
Famose eto selje tamo se haha
visokohz
Al ih ovi mjenjaju ko na traci....
enko
Zahvalite se covjeku jer je preuzeo zelju u najnezgodnijem momentu od postojanja.sesti na tabeli sa ovoliko problema i covjek sa ponosom ide.
ghast0
konjnakvadrat
user1613662710
Hocemo Misimovica!
Comandini
arogantan al ima petlju.
milivoje
Neka ga što dalje od kluba,samo novi ljudi!
Bordobjeli
Posrnuli stogodišnjai gospodin, bez validnog bankovnog računa!!! Vakat je da preseli, pati se jadničak...
Bordobjeli
Stogodišnji?️?️
Mahir
**** ti jadnicak mater
PRESEDAN
Pripremaju teren onom Ameru,što mi i nije drago
Smiješan lik poput kompletne situacije u klubu. Njemu je klub najviše i pomogao jer je iskoristio mogućnost da se slika kad god je to mogao a nikome se od novinara nije javljao. Sitni lopovčić.
Nikoizniceg
Nema novinara u BiH. Pogotovo ne na portalima.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti