Hasanbegović i Ivković na sastanku: Neslužbeni izvori tvrde da je bivši, no službene potvrde nema

Ostaje li Ivković na Grbavici?

Hasanbegović i Ivković na sastanku: Neslužbeni izvori tvrde da je bivši, no službene potvrde nema · Saznajemo

E. Ganibegović

Hrvatski stručnjak Tomislav Ivković mogao bi napustiti Željezničar, bar tako tvrde neslužbeni izvori bliski Plavim s Grbavice, no službene potvrde ove informacije još uvijek nema.

Prema našim izvorima bliskim Željezničaru, jutros su se na doručku sastali predsjednik kluba Nazif Hasanbegović, te hrvatski stručnjak, a neslužbene informacije govore da je na "meniju" bila i budućnost Ivkovića na Grbavici. 

Tragom tih informacija kontaktirali smo Ivkovića, ali on baš i nije bio raspoložen za razgovor.

"Bili smo na prijateljskom doručku i ugodnom druženju", rekao nam je Ivković, a na pitanje da li to znači da će voditi Plave i na proljeće, odgovorio nam je:

"Želim Vam ugodan dan."

Potvrdu neslužbenih informacija potražili smo i kod prvog čovjeka Željezmničara, a Hasanbegović je na pitanje da li se na druženju razgovaralo o Ivkovićevom odlasku za SportSport.ba je kratko istakao:

"Sjedili smo, no o tome nismo pričali".

Dakle, sastanak je održan, informacije neslužbene do kojih smo stigli govore da je dogovoren raskid saradnje, no službene potvrde od aktera sastanka nema tako da bi u narednim danima mogli i službeno saznati šta se na sastanku pričalo i da li zapravo došlo do raskida saradnje.

Plavi s Grbavice su jesenji dio sezone okončali na šestom mjestu u m:tel Premijer ligi Bosne i Hercegovine sa 26 bodova i samo šest pobjeda u 19 utakmica, te negativnom gol-razlikom (16:19).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Takmičenje u Kupu Bosne i Hercegovine okončano je već u osmini finala, gdje je bolji bio Tuzla City.

Početak priprema FK Željezničar za proljetni dio sezone zakazan je za deseti januar.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tbra
Frajer glumi trenercinu a istvari prosjek,mozda i ispod
2 3
Brazuka
Hasanbegoviću vrati pare sa njim isti ste.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti