NBA zvijezda se obratila Fabriziju Romanu zbog transfera Džeke, ovaj mu odmah odgovorio

Vučević prati Juventus

NBA zvijezda se obratila Fabriziju Romanu zbog transfera Džeke, ovaj mu odmah odgovorio

E. Škorić

Košarkaš Orlando Magica Nikola Vučević strastveni je navijač Juventusa, pa je pomno pratio situaciju proteklih dana, u iščekivanju transfera Edina Džeke. 

Međutim, na kraju je Crnogorac umjesto Džeke, "dočekao" Alvara Moratu, kojeg je Juve doveo jer je Roma previše oklijevala.

Vučević je, prije nego će Morata potpisati za Juventus, na Twitteru upitao poznatnog sportskog novinara Fabrizija Romana kakve su šanse da se postigne dogovor s Moratom i ako se to dogodi, hoće li svejedno Juve tražiti Džeku?

Romano je odgovorio da je sve dogovoreno između Juventusa i Morate i da Džeko najvjerovatnije otpada iz igre, pa će bh. reprezentativac ostati u Romi, mada se sada povezuje sa Atletico Madridom, ali i Interom, koji ga odavno želi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Top Komentari

spectron
Neće Džeko niDŽe ! I prestanite više srat i pisat nebuloze i neprovjerene informacije o Džeki i njegovom prelasku negdje :) Danas za novinara izgleda samo 2 slike i rodni list trebaš donijeti u redakciju...popravljajte se !!!
5 1
toolyo
Ma prepisuju tračeve sa tuttomercato, tamo frcaju nove "vijesti" svakih 5 minuta. Niko od naših novinara nema nikakav direktan izvor informacija nego samo prenose, ****š takav portal i takve novinare...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije