Ne boji ga se: Buffon zapalio cigaretu pred trenerom

Italijanski golman u šetnji sa zaručnicom

Ne boji ga se: Buffon zapalio cigaretu pred trenerom

Endin Čaušević

Iskusni italijanski golman Gianluigi Buffon odlučio je danas prošetati ulicama Pariza sa svojom zaručnicom Illarijom D'Amico.

Buffon i njegova zaručnica su uživali u ljepotama glavnog grada Francuske, a čak su išli na kafu s trenerom PSG-a Thomasom Tuchelom. Fotografi su pomno pratili svaki potez iskusnog golmana, a onda su se iznenadili kada je iz džepa izvadio kutiju Marlbora.

Golman PSG-a se očito ne boji trenera Tuchela od kojeg nije mnogo mlađi, te je pred njim zapalio cigaretu što je iznenadilo mnoge. Očito je da ima nešto više slobode u odnosu na ostale igrače PSG-a.

 Gianluigi Buffon lights up a cigarette in Paris while out for a stroll with his fiancee

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi