Arthur se sutra vraća u Barcelonu, ali samo zbog jednog razloga

Shvatio je da je pogriješio

Arthur se sutra vraća u Barcelonu, ali samo zbog jednog razloga

E. Čaušević

Arthur Melo je odbio da igra za Barcelonu u Ligi prvaka iako je ugovorom još uvijek vezan za katalonski klub.

Prije mjesec dana je ozvaničeno da Arthur ide na kraju sezone u Juventus i on od tog trenutka više nije igrao u dresu Barcelone. Već neko vrijeme nalazi se u Brazilu i čak odbija da se vratii u Barcelonu i trenira s ostatkom ekipe.

Zbog toga su iz katalonskog kluba najavili da će ga tužiti i žestoko novčano kazniti zbog ponašanja. U sve su uključeni i advokati jer Barcelona želi da ide na sud što se Arthuru baš ne bi isplatilo jer je jasno svima da je on taj koji je prekršio ugovor.

Međutim, španski mediji pišu da će se Arthur sutra konačno vratiti u Barcelonu. Odlučio je da porazgovara s čelnicima kluba i nekako pokuša već sada dobiti raskid ugovora kako bi se mogao posvetiti Juventusu, ali i nagovoriti čelnike kluba da ostanu od optužbe što je glavni razlog njegovog povratka u Španiju.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, ono što Barci najviše smeta jeste činjenica da je Miralem Pjanić, koji će doći u suprotnom pravcu, odigrao skoro svaki meč otkako je transfer potvrđen.

Navodno, Arthur je razočaran i osjeća se da ga je klub izdao jer su ga odlučili uključiti u transfer i poslati u Juventus.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pitar0g
Pjanic odigrao svaki mec...ahhahahahahahaha nije ni uso u igru ima 3 mjeseca
1 9
kn0x
Preseravanja, trebala je Barca platit juvetu dodatno za pjanketa. Ovaj mali ce se klupe uhvatit i propadati
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi