"Ne mogu sjediti za istim stolom s Ronaldom i Messijem, ali ih mogu pozvati za moj stol"

Lewandowski nakon nagrade The Best

"Ne mogu sjediti za istim stolom s Ronaldom i Messijem, ali ih mogu pozvati za moj stol"

E. Čaušević

Poljski napadač Robert Lewandowski prošle sedmice proglašen je za najboljeg igrača svijeta u izboru FIFA-e za 2020. godinu.

Lewandowski je s Bayernom osvojio sve što se moglo osvojiti i zasluženo je na kraju dobio nagradu The Best. Iza njega ostali su Cristiano Ronaldo i Lionel Messi koji dominiraju fudbalskom scenom već više od deset godina.

Poljski napadač govorio je o Ronaldu i Messiju i poručio je da se jednostavno niko ne može porediti s njima dvojicom zbog svega što su oni napravili prethodnih godina.

"Messi i Ronaldo sjede za istim stolom na vrhu fudbala već duže vremena i zbog toga se s njima niko ne može porediti. Sada se ne mogu zamisliti da sjedim za tim stolom s njima, ali mislim da ih mogu pozvati da oni dođu sjesti za moj stol", poručio je napadač Bayerna.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Lewandowski je u prošloj sezoni zabio čak 55 golova u svim takmičenjima, ali i ove igra fantastično jer je već postigao 20 golova u svim takmičenjima i ide mu dosta bolje nego Ronaldu i Messiju.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Armin29
sa mesijom pogotovo
1 6
SarajevoFC
Svaka čast majstore, gospodski.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi