Ne može bez provokacija: Kostobrani Van Persieja u centru pažnje u Engleskoj

Oproštajni meč za Kompanyja na Etihadu

Ne može bez provokacija: Kostobrani Van Persieja u centru pažnje u Engleskoj

E. Čaušević

Na Etihadu je sinoć odigrana utakmica između ekipe legendi Manchester Uniteda i ekipe zvijezda Premiershipa.

Ovaj meč se igrao u čast Vincenta Kompanyja koji se nakon 11 godina oprostio od Manchester Cityja, ali nažalost zbog povrede nije mogao igrati na svojoj oproštajnoj utakmici.

Rezultat ovog meča na kraju je bio 2:2, a svojom igrom sve je oduševio Robin van Persie. Holanđanin je igrao za ekipu zvijezda Premiershipa, te je uspio postići jedan gol i upisati asistenciju.

Također, bivši napadač Arsenala i Manchester Uniteda nije mogao ni bez provokacija za navijače Cityja. Njegov potez je oduševio navijače Uniteda jer je imao kostobrane s grbom kluba s Old Trafforda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Grb se mogao vidjeti kroz štucne koje je nosio Van Persie, a ubrzo nakon meča to je postala glavna priča na Otoku i to posebno među navijačima Manchester Uniteda.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gaziiiiJAaaa
Trebao je makar 56SENALOVE stucne obuci, naljutit ce se navijaci...OSJEDIO CEKAJUCI TROFRJ U 56SENALU..
13 2
Red
Jedan je veliki klub iz Engleske, najveci..sve ostalo je samo pokusaj...
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi