Ne može bizarnije: Destro se povrijedio dok je slavio gol

Ne igra protiv Atalante

Ne može bizarnije: Destro se povrijedio dok je slavio gol

Endin Čaušević

Fudbaleri Bologne u nedjelju su na svom terenu pobijedili Sassuolo sa 2:1 golom u 96. minuti.

Bologna je imala vodstvo golom Pulgara, ali je Sassuolo uspio da izjednači u 92. minuti kada je Boga zatresao mrežu domaćeg tima.

Međutim, Bologna je u 96. minuti došla do pobjede, a junak je bio Mattia Destro koji je pogodio za 2:1 i nevjerovatnu erupciju oduševljenja na tribinama.

Destro je žustro proslavio gol jer je trčao skroz do tribina, ali ga je to žestoko koštalo. Bologna je danas objavila da on neće igrati u narednom meču jer se po vrijedio dok je slavio gol.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bologna naredni meč igra već u četvrtak kada gostuju kod Atalante, a Siniša Mihajlović neće računati na Destra i sigurno da je itekako ljut na italijanskog napadača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi