Crvena zvezda dobija kapitalno pojačanje
L'Equipe

Dolazi bivši mladi reprezentativac Srbije

Crvena zvezda dobija kapitalno pojačanje

Crvena zvezda na dobrom je putu da u narednim danima dobije još jedno vrijedno pojačanje.

Beograđani su nedavno odbili ponudu za Marka Marina i time pokazali da žele stvoriti što jači tim, a sada bi crveno-bijeli dres mogao zadužiti i defanzivac Bordeauxa Milan Gajić, o čemu izvještavaju i francuski mediji.

Gajić je već dugo želja Crvene zvezde, a ugledni L'Equipe piše kako će u naredna dva dana i službeno postati igrač tima iz Beograda, i to nakon što raskine ugovor s francuskim klubom. Između klubova je, kako se navodi, dogovoreno da će Bordeauxu pripasti procenti od naredne Gajićeve prodaje.

"Gajić je potpisati ugovor na tri i pol godine. Ostalo je samo još da se usaglase neki detalje, ali on je 90 posto igrač Crvene zvezde", navodi L'Equipe.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Blizu dolaska u Crvenu zvezdu također je i Mirko Ivanić koji je trenutno u BATE Borisovu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi